Navigatie

tweethee ontwerpt creatieve materialen voor papercrafters, (pocket)scrapbookers, projectlifers, journalers, cardmakers,  wenskaartenmakers en alle andere papierliefhebbers.

Onze eerste officiële collectie hebben we in oktober 2017 tijdens de PaperPassion in Tilburg geïntroduceerd:  teksten voor journaling, wens teksten, journaling boekjes, graph papier en een speciale set voor je vision board. 

Nederlandse sets met hier en daar een vleugje anders. Een beetje minimal ook... Met heldere kleuren en in een moderne vormgeving. Stuk voor stuk fijn materiaal in een mooie kwaliteit om eindeloos creatief mee te zijn.

 

Voor elke maand een set Nederlandse teksten. 

Rode draad in de collectie is de journalingset passend bij de tijd van het jaar. Ook hier weer Nederlandse teksten en frisse dessins. Reuze handig voor al je journaling.

De nieuwe set verschijnt rond de eerste van de maand in onze online winkel. Heb je ideetjes? Altijd welkom!

 

Blog

Voorbeelden, tips, stap-voor-stap uitleg en nog veel meer vind je op ons blog. De eerste bijdrage is van gastdesigner Alexander Boers. En daar zijn we reuze blij mee!

Nu ook onze winkel met de eerste items gevuld is, gaan we vol enthousiasme verder. Ben je benieuwd naar onze verdere activiteiten en af en toe een leuke aanbieding, meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.

© 2017 - 2019 TweeThee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel